was successfully added to your cart.

Kurv

Vegansk hudpleje

By oktober 3, 2019Nyheder

Den veganske tilgang er ikke kun et spørgsmål om de ting man spiser, men altså også ingredienser i alle de øvrige forbrugsvarer man bruger.

Vegansk hudpleje betyder at produktet er fri for ingredienser, der stammer fra dyr. Det vil sige at man har valgt at bruge produkter der er fremstillet af planter, mineraler og sikre syntetiske ingredienser og udelukker animalske afledte ingredienser som ellers ofte findes i hudpleje og kosmetik.

Det vil sige produkter der stammer fra dyr som eks.:

  • Bivoks som oftest findes i læbebalm.
  • Lanolin (fedt fra fårs uld) som oftest bruges i læbebalm og hånd/fodcremer.
  • Kollagen som både kan findes i naturlig og animalsk form, som klove fra køer og grise. Kollagen bruges oftest i anti-age produkter. I vores hudplejeserie er den kollagen der anvendes i produktet stammer fra marine ekstrakter.
  • Honning bruges oftest i olier.
  • Karmin er et rødt farvestof som stammer fra små biller og anvendes ofte i make-up.

Det er forskelligt fra person til person, hvad argumentet for at vælge vegansk hudpleje er, men som oftest er der ikke mange der ved hvad det vil sige. Men uanset argument og holdning så er det måske rart at vide og værd at tænke over hvor dine produkter stammer fra og hvad de indeholder, for på den måde at kunne træffe et valg om, om du ønsker at have det på din hud.

Author Anne Sundhed Syd

More posts by Anne Sundhed Syd

Leave a Reply