Wellness massage - skøn og effektiv helkropsmassage

SØNDERBORG, NORDBORG, AUGUSTENBORG, ALS

Velkommen til en verden af velvære, plejende og terapeutiske massager og behandlinger.

Wellness massage er en skøn og effektiv helkropsmassage, som giver slip på kroppens spændinger, og dine muskler får tilført ny næring og frisk ilt.
Den blide og dejlige massage giver en sanselig og kropslig effekt. Kroppen kommer ned i tempo og efterlader dig afslappet med en blød og beriget hud.

Bindevævsmassage skaber ”rum” og velvære i kroppen og giver kroppen mulighed for at genfinde sin naturlige balance.

Bindevævsmassagen er en dybdegående behandlingsform, da den hjælper kroppen til at udskille affaldsstofferne fra cellerne i vævet.

Bindevævet er kroppens depot for affaldsstoffer, fedt og negative følelser. Hvis disse løbende ikke bliver udskilt, kan der opstå symptomer som hovedpine, rygsmerter, dårligt kredsløb, muskelspændinger, cellulitis, træthed samt psykisk ubalance.

Mange gode grunde til at vælge wellness massage

SØNDERBORG, NORDBORG, AUGUSTENBORG, ALS

Forskning viser at der er mange gode grunde til at passe godt på din krop og selv en wellness massage hvor man uden at gå i dybden, som den dybdegående fysiurgiske massage gør, giver en stor gavnlig effekt for kroppen.

I en wellness massages giver behandlerens massage-tag berøring og forskning viser at selv mild berøring stimulere hormon systemet. Det øger produktionen af fred- og kærlighedshormoner; serotonin og oxytocin.

De hormoner der dæmper stress, angst, smerter og får puls og blodtrykket til at falde.
Faktisk tyder forskning også på at det gavner den sociale adfærd og tillid.
Derfor giver det mening at arbejde med mild berøring for at skabe en harmoni mellem krop, følelser og bevidsthed.

Reducér stress med den korrekte massage

Du skal vælge en wellnessmassage, når du vil forkæles og slippe væk fra hverdagens stress og jag, ikke hvis du har smerter muskulært og vil have bearbejdet dette.
Til dette anbefaler vi den Fysiurgisk Dybdegående Massage.