WELLNESS MASSAGE

Velkommen til en verden af velvære, plejende og terapeutiske massager og behandlinger.

Wellness massage er en skøn og effektiv helkropsmassage, som giver slip på kroppens spændinger, og dine muskler får tilført ny næring og frisk ilt.
Den blide og dejlige massage giver en sanselig og kropslig effekt. Kroppen kommer ned i tempo og efterlader dig afslappet med en blød og beriget hud.

Du skal vælge en wellnessmassage, når du vil forkæles og slippe væk fra hverdagens stress og jag, ikke hvis du har smerter muskulært og vil have bearbejdet dette. Til dette anbefaler vi den Fysiurgisk Dybdegående Massage.

Bindevævsmassage skaber ”rum” og velvære i kroppen og giver kroppen mulighed for at genfinde sin naturlige balance.

Bindevævsmassagen er en dybdegående behandlingsform, da den hjælper kroppen til at udskille affaldsstofferne fra cellerne i vævet.

Bindevævet er kroppens depot for affaldsstoffer, fedt og negative følelser. Hvis disse løbende ikke bliver udskilt, kan der opstå symptomer som hovedpine, rygsmerter, dårligt kredsløb, muskelspændinger, cellulitis, træthed samt psykisk ubalance.

Vores kropsbehandlinger er ren selvforkælelse af din hud og dine sanser.
Når kroppen eksfolieres og efterfølgende smøres i fantastiske olier og lotions, så slapper sjælen af, og du fyldes med energi og overskud.

Med en bodyscrub gør du for eksempel huden klar til sommer og sol. Den plejes og næres til at modstå vinterens udtørring, og samtidig forkæler du din underbevisthed, da en behandling af hele kroppen øger dit velvære.