Fysiurgisk massage - dybdegående massage

SØNDERBORG, NORDBORG, AUGUSTENBORG, ALS

Lad din krop nyde alle fordelene ved en massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående behandlende massage terapi, hvor massagen løsner op i musklerne og sætter gang i blodcirkulationen.

Fysiurgisk massage bruges akut til behandling af muskelinfiltrationer og myoser eller ved ophobning af mælkesyre i musklerne. Det har en umiddelbar og mærkbar virkning.

Langt de fleste kommer i klinikken med en konkret problemstilling, hvor de kommer til behandling 1-2 gange om ugen i et par uger, herefter vælger de fleste at fortsætte med, at komme til forbyggende behandling med interval af 1-3 måneder.

Fysiurgisk massage kan også gives som en forebyggende behandling, især hvis man har et stillesiddende arbejde eller dyrker rigtig meget sport.

Massage kan være et godt supplement til kiropraktisk behandling og genoptræning af ryggen.

En fysiurgisk massør har en omfattende viden om musklernes funktion. Massøren er derfor i stand til at lokalisere den aktuelle problemstilling samt udføre en tilpasset og effektiv behandling til den enkelte klient.

Selve behandlingen omfatter: gennemarbejdning af muskler med alm. massage tag, trigger punkt behandling, afspænding af muskler og sener. Vi masserer med mandelolie.

Pris

Massagens formål er at genskabe organismens harmoni igennem regulerende teknikker ved berøring.

Anti-stress massagen indeholder følgende:

• Fodbad.
• Afstressende fodmassage.
• Afspændende helkropsmassage.
• Ansigts- og hovedbunds massage med mild akupressur.