OM OS

VELKOMMEN TIL SUNDHED SYD

Sundhed Syd er en klinik beliggende i Sønderborg, hvor vi tilbyder et stort udvalg af behandlingstyper fra de traditionelle ansigts- og kropsbehandlinger til de lidt mere avancerede behandlinger, og det hele er samlet ét og samme sted.

Vi tilbyder totaloplevelse af massage, hudpleje, velvære og vejledning.
Vores behandlinger spænder vidt, hvorfor vi selvfølgelig altid hjælper dig med at finde den behandling, der passer bedst til præcis netop dig.

Det er vigtigt for os, at vore kunder føler sig veltilpas og får det optimale ud af hver behandling, hvorfor vi også koncentrerer os om hver enkelt, fra de træder ind i klinikken, til de forlader os igen. Vi går efter resultater og arbejder målrettet mod at skabe resultater og balance for din krop og i din hud.

Vi er en klinik med en bred erfaring og ekspertise og har eksisteret siden 2010.

Vi er et team af medarbejdere med hver vores fagområde hvor vi vægter kvalitet, uddannelse og videreudvikling højt. Vi holder os konstant ajour med de sidste trends indenfor vores fag og hudpleje ved at deltage på kurser og messer, og vi holder os ikke tilbage med nye tiltag, hvis de kan gøre en forskel.

Du finder Sundhed Syd på Grundtvigs Allé ovenover Fitness Syd. Med vores 202 m2 har vi god plads til både hudplejeklinik og en spændende butik med et stort udvalg af markedets bedste produkter indenfor hudpleje mm.

Vort produktsortiment er sammensat, så det kan dække ethvert behov, og derfor tilbydes der også behandlinger med dybdegående kliniske ingredienser, som har en høj standard for kliniske effekter, og som er bygget op med den nyeste viden.

Der er gratis parkering lige foran klinikken.

Velkommen!

Jesper Brommann
– Massør og Terapi

Jan Dybsø Pedersen
– Massør og Terapi