ZONETERAPI

Zoneterapi er en massage af fødderne hvor reflekszonerne på og under fødderne afspejler kroppens tilstand. Ethvert af kroppens organer er via nerve- og energibanerne forbundet med en zone på fødderne.

Ømhed i en reflekszone kan betyde at det pågældende organ ikke fungerer optimalt. Ved behandling med zoneterapi vil zoneterapeuten frigøre energi, der stimulerer organerne og genopretter balancen i kroppen. Zoneterapeuten mærker blokeringer i kroppen som spændinger i fodens væv.

Den første behandling zoneterapi begynder med en grundig samtale, hvor zoneterapeuten danner sig et indtryk af det problem, som du henvender dig med. Derefter undersøger zoneterapeuten dine fødder og vurderer spændinger og ømhed i reflekszonerne.

LED lysterapi er en ekstrem effektiv behandlingsmetode som igennem lyset i bestemte bølgelængder anvendes til at styrke hudens produktion af collagen.

Behandlingen virker anti-inflammatorisk og man vil i løbet af få behandlinger opleve en reduktion af acne vulgaris. Den har derudover anti-ageing egenskaber og virker udglattende og afslappende.

Zoneterapi virker godt mod stress og giver psyken et løft.