NIMUE

Oplev byens mest luksuriøse og effektive ansigtsbehandlinger her!
Vores behandlings produkter fra Nimue, giver resultater både på klinikken og hjemme.

Med hjælp fra din kosmetolog kan vi sammensætte et helt personligt program, som sikrer dig optimal pleje.

Nimue er en ny generation dermacosmeceutisk hudpleje produkter med farmaceutiske egenskaber, der kan påvirke hudens struktur og funktioner. De synlige resultater er en sundere hud, som fungerer optimalt.

CND

Eksklusiv forkælelse og effektiv pleje til dine negle, hænder og fødder får du her!
CND er verdens største udbyder af produkter og uddannelse til den professionelle neglebranche, manicure og pedicure.

Årsagen til CND´s succes kan findes i 3 ting:
Et meget grundigt uddannelsessystem, nogle ekstremt professionelle produktlinjer samt et globalt net af loyale negleteknikere og distributører.

CALIFORNIA TAN

Her kan du få spray-tan behandling fra California Tan – og blive solbrun på ingen tid.

Uanset om du vælger en behandling hos os eller du påfører dig California Tan selvbruningsprodukter til hjemmebrug, så giver California Tan ikke kun huden en flot kulør, den efterlades også velplejet og fugtet.

California Tan er ubetinget verdens største producent af bruningssystemer og produkter til UV-fri selvbruning.

LYCON

Lycon er absolut førende indenfor voks produkter. Lycon blev startet i 1978 af grundlægger Lydia Jordane i Australien og findes nu i mere end 45 lande og steder som Dubai, Vegas Hollywood London hvor kendte stjerner såvel som kræsne kvinder og mænd sværger til Lycon.

Lycon tilbyder et stort og eksklusivt udvalg af Hot wax , Hybrid wax, Strip wax, og med sit helt unikke patent og teknikker er i stand til at fjerne hår helt ned til 1-2 mm.

PHYTOMER

Phytomer er frontløbere inden for effektive og økoansvarlig hudpleje. Som frontløbere og ægte pionerer er Phytomer førende inden for marinebioteknologi og benytter et væld af unikke, naturlige og High-Performance ingredienser.

På laboratoriet i St Malo, Frankrig opfinder et team af hudbiologi eksperter fremtidens kosmetiske hudpleje produkter. Der udvikles formler, der er endnu mere effektive og sensoriske medens den miljømæssige påvirkning reduceres.

De udvikler hidtil usete metoder for dyrkning af alger på reb i laboratoriet med de reneste naturingredienser uden at beskadige havet. Det er meget vigtigt, nærmest altafgørende for Phytomer, at bevare marine biodiversiteten så meget som muligt.

M2 BEAUTÉ

Succeskonceptet bag de effektive produkter fra M2 BEAUTÉ bygger på nyeste opdagelser fra videnskabelig forskning. Disse danner grundlag for udviklingen af innovative, meget effektive kombinationer af aktive ingredienser, som udnytter alle muligheder for at optimere det naturlige udseende maksimalt – det ideelle alternativ til traditionelle plejende eller sågar invasive behandlingsmetoder.

Det omfattende sortiment af regenererende produkter fra M2 BEAUTÉ fuldender det individuelle, daglige plejeritual og medfører dokumenterbart overbevisende og synlige resultater – uanset alder. M2 BEAUTÉ opfylder i sit virke til enhver tid de højeste kvalitetskrav: Alle produkter testes i studier udført af internationalt anerkendte laboratorier for deres effektive virkning og dermatologiske kompatibilitet.

BIOENERGISER

Badet – BioEnergiser D-tox Spa systemet, er en ny og revolutionerende metode til at afbalancere cellerne i kroppen.

Denne behandlingsform med afbalancering af kroppens celler og dermed afgiftning af kroppen for affaldsstoffer, er efterhånden en meget anerkendt og effektiv metode til at komme i bedre form.

Systemet hjælper kroppens bioenergi i balance og sætter en effektiv afgiftningsproces i gang.

PUKKA

Pukka Herbs er en serie af økologiske produkter; teer, kosttilskud, urter, olier og en plejeserie som for alvor kan understøtte dit velvære. Urterne, blomsterne og krydderierne er 100 % økologiske og stammer fra bæredygtigt landbrug, der lever op til alle krav om fair handel.

Når du køber Pukka, så støtter bl.a. 500 landbrugsfamilier, der ejer markerne og dyrker nogle af urterne. Pukka er økologisk certificeret af engelske myndigheder.

ZEBLA

Zebla Sportspleje har udviklet en række special produkter til gavn for de aktive motionister som vil passe godt på deres tøj og sko så det holder længere. Uanset om det er på professionelt niveau eller som amatør, oplever de fleste at sportstøj hurtigt kommer til at lugte selvom det er nyvasket.

Vores sportsvaskemiddel og spray nedbryder lugtmolekylerne i tøjet gennem vask eller spray, så tøjet holder længere og lugt forsvinder. Dertil har vi særlige vaskemidler til imprægnering, dun og uld, så alle de gode egenskaber bevares i tøjet og forbliver blødt og varmt.

KALAHARI

Den komplette kropsserie baseret på overleverede unikke hemmeligheder om ørkenens skatkammer af naturlige ingredienser. I Kalahari produkterne finder man sjældne ingredienser som baobabfrø olie, melonkerne ekstrakter, mafura smør og det fineste røde sand.

Kombineret med unik overleveret viden fra ørkenens Kho San familier, “det glemte folk”, er resultatet en duft og sanse oplevelse udover noget du har oplevet før.

Serien er skabt af passionerede Carina Frank, som er opvokset i Kalahari ørkenen.

Kalahari er fri for parabener, sulfater, kunstig farve, lanolin, formaldehyd, mineralske olier og animalske ingredienser. Kalahari er ikke testet på dyr.

ADAM & EVE

Produkterne fra Adam & Eve voks er fremstillet i Australien, hvor der er anvendes æteriske olier og kvalitetsingredienser.

Alle produkter er desuden blevet kvalitetstestet, før de har forladt produktionen og bliver sendt ud til forhandlere i hele verden.

Adam & Eve voks er den mest solgte voks der bruges i saloner i Australien, Asien og Europa.

Mii Makeup

En komplet makeup-serie baseret på 100% naturlige mineraler og er den reneste makeupserie på markedet.
Serien er helt fri for konserveringsmidler, parfume, mineralsske olier, kunstige farvestoffer, parabener og andre kemiske stoffer som kan give sensitiv eller uren hud.
Produkterne er ikke testet på dyr.
Mii makeup føles som silke på huden, dækker alt og efterlader huden smuk, ren og naturlig.
Det er en fantastisk makeup-serie, der kun forhandles på professionelle klinikker – derfor er du altid sikret den rigtige vejledning.