KALAHARI

Den komplette ansigts- og kropsserie baseret på overleverede unikke hemmeligheder om ørkenens skatkammer af naturlige ingredienser.

I Kalahari produkterne finder man sjældne ingredienser som baobabfrø olie, melonkerne ekstrakter, mafura smør og det fineste røde sand.

Kombineret med unik overleveret viden fra ørkenens Kho San familier, “det glemte folk”, er resultatet en duft og sanse oplevelse udover noget du har oplevet før.

Serien er skabt af passionerede Carina Frank, som selv er opvokset i Kalahari ørkenen.

NIMUE

Nimue er en ny generation derma-cosmeceutisk hudpleje produkter med farmaceutiske egenskaber, der kan påvirke hudens struktur og funktioner.

De synlige resultater er en sundere hud, som fungerer optimalt.

CND

Eksklusiv forkælelse og effektiv pleje til dine negle, hænder og fødder får du her!
CND er verdens største udbyder af produkter og uddannelse til den professionelle neglebranche, manicure og pedicure.

Årsagen til CND´s succes kan findes i 3 ting:
Et meget grundigt uddannelsessystem, nogle ekstremt professionelle produktlinjer samt et globalt net af loyale negleteknikere og distributører.

MOROCCAN TAN

Her kan du få spray-tan behandling fra Moroccan Tan – og blive solbrun på ingen tid.
Uanset om du vælger en behandling hos os eller du påfører dig Moroccan Tan selvbruningsprodukter til hjemmebrug, så giver Moroccan Tan ikke kun huden en flot kulør, den efterlades også velplejet og fugtet.
Morocantan er beriget med økologisk Argan olie og E-vitamin samt aloe vera, hvilket sikre din spray tan holder længere.
Argan olie er rig på naturlige antioxidanter og essentielle fedtsyrersyrer.
Baseret på grøn undertone hvilket betyder at man INGEN orange undertoner får.
Sulfatfri og parabenefri.
Her er der ingen bekymring om hudkræft, UV- stråler eller solskoldning.

LYCON

Lycon er absolut førende indenfor voks produkter. Lycon blev startet i 1978 af grundlægger Lydia Jordane i Australien og findes nu i mere end 45 lande og steder som Dubai, Vegas Hollywood London hvor kendte stjerner såvel som kræsne kvinder og mænd sværger til Lycon.

Lycon tilbyder et stort og eksklusivt udvalg af Hot wax , Hybrid wax, Strip wax, og med sit helt unikke patent og teknikker er i stand til at fjerne hår helt ned til 1-2 mm.

M2 Beauté

M2 BEAUTÉ er en specialist blandt luksus beauty brands, som fokuserer på udvikling af innovative kosmetiske produkter, der kan maksimere og optimere den naturlige skønhed.

SANZI

Sanzi har en klar strategi om, at skabe produkter indenfor skønhed og pleje af højeste kvalitet og går aldrig på kompromis med ansatte og samarbejdspartnere.
Sanzi går i dybden og dygtiggører sig indenfor ethvert produkt der leveres, og sætter ikke et produkt på markedet, som ikke er 100% sikre på virker efter dets hensigt.
På den måde kan det sikres at skabe unikke og exceptionelle produkter til dig som kunde.

Mii Makeup

En komplet makeup-serie baseret på 100% naturlige mineraler og er den reneste makeupserie på markedet.
Serien er helt fri for konserveringsmidler, parfume, mineralsske olier, kunstige farvestoffer, parabener og andre kemiske stoffer som kan give sensitiv eller uren hud.
Mii makeup føles som silke på huden, dækker alt og efterlader huden smuk, ren og naturlig.
Det er en fantastisk makeup-serie, der kun forhandles på professionelle klinikker – derfor er du altid sikret den rigtige vejledning.

BIOENERGISER

Badet – BioEnergiser D-tox Spa systemet, er en ny og revolutionerende metode til at afbalancere cellerne i kroppen.

Denne behandlingsform med afbalancering af kroppens celler og dermed afgiftning af kroppen for affaldsstoffer, er efterhånden en meget anerkendt og effektiv metode til at komme i bedre form.

Systemet hjælper kroppens bioenergi i balance og sætter en effektiv afgiftningsproces i gang.

ZEBLA

Zebla Sportspleje har udviklet en række special produkter til gavn for de aktive motionister som vil passe godt på deres tøj og sko så det holder længere. Uanset om det er på professionelt niveau eller som amatør, oplever de fleste at sportstøj hurtigt kommer til at lugte selvom det er nyvasket.

Vores sportsvaskemiddel og spray nedbryder lugtmolekylerne i tøjet gennem vask eller spray, så tøjet holder længere og lugt forsvinder. Dertil har vi særlige vaskemidler til imprægnering, dun og uld, så alle de gode egenskaber bevares i tøjet og forbliver blødt og varmt.