SPRAY TAN

Har du tænkt over hvor meget solen skader din hud?

Nej vel?
Men det gør vi og derfor anbefaler vi spray tan fra California Tan. -En af verdens mest anerkendte producenter indenfor selvbruner til hjemmebrug og spray tan systemer påført med airbrush i klinikker.
Her er der ingen bekymring om hudkræft, UV- stråler eller solskoldning.

Dagen inden:

Spraytan er et produkt, der reagerer med hudens yderste lag. Derfor er det utrolig vigtigt, at de hudceller, der allerede er døde og klar til at falde af, bliver fjernet. Nedenunder er så en ren og fin hud, der kan reagere med produkterne og er med til at forlænge farven i huden.
Barbér også dagen inden de steder du normalt barberer, så du ikke umiddelbart efter påføring af spraytan er nødt til at fjerne hår.

Lige inden spraytan behandlingen:

Ingen påføring af deodorant eller parfume.
Sørg for at være ren og tør. Ingen creme på kroppen eller ansigtet.

Efter behandlingen:

Vent 2-5 minutter (hvis muligt) med at tage tøj på. Og sørg gerne for at have løst, mørkt tøj på, da den kosmetiske farve godt kan smitte af. Farven går dog af ved vask.

Vent 10-12 timer med motion og badning, da produktet skal have tid til at virke i huden.

Sørg for efterfølgende at holde huden fugtig med masser af creme og hvis du ønsker at forlænge resultatet kan man forlænge med selvbruner til hjemmebrug fra California Tan.

Vi bruger som udgangspunkt en 13 % DHA som giver en flot gylden farve, der tilpasser sig den enkelte persons hudtone, og giver et flot resultat der ligner en 14 dages ferie i syden.

Ønsker man en væsentlig mørkere tone til f.eks. bodybuilder konkurrencer, har vi mulighed for at tilbyde en 19 % DHA, der indeholder en del bronzer farve og giver en flot dyb tone der hjælper med at fremhæve musklerne på scenen.