KUN FOR MÆND

Mange mænd har fået øjnene op for behovet for at pleje huden, så den bevares sund og spændstig, og at dannelse af rynker forebygges.

Især mænd har udadvendte jobs, hvori kundekontakt og førstehåndsindtrykket er af stor betydning.

Men for mange mænd er det en jungle at finde rundt i denne højøstrogene verden! Så hos Sundhed Syd har vi samlet nogle behandlinger som er specielt til mænd.

Vi har selvfølgelig mange andre behandlinger som mænd også kan nyde, så få en snak med din behandler hvis du har nogen spørgsmål.

Vores ansigtsbehandlinger udføres med produkter fra serien Nimue Man.

Nimue Man er en avanceret serie til foryngelse af huden, der viser vej til en sund hud! Det er effektive produkter til manden med den travle livsstil og produkter der er nemme at bruge.

En ansigtsbehandling bestående af en dybdegående afrensning af huden med produkterne fra Nimue, eksfolierende enzym-peeling, dybdegående udrensning, frugtsyre-maske, en efterfølgende maske tilpasset din hudtype og din huds tilstand, cremer og serum, beskyttende Spf 40 og et friskt pust af Vitamin C Moisture Mist og en afsluttende vejledning i produkter og pleje hvor der er taget udgangspunkt i hudanalysen.

En intensiv foryngende behandling, til alle der ønsker at forsinke hudens ældningsproces. Øger fugtindholdet i huden og stimulerer dannelsen af de kollagene og elastine fibre.

Anbefales også som ”vedligeholdelses behandling” efter kurforløb.

En ansigtsbehandling bestående af en dybdegående afrensning af huden med produkterne fra Nimue, eksfolierende enzym-peeling, dybdegående udrensning, frugtsyre-maske, massage af nakke, skuldre og ansigt, tds-booster, en efterfølgende maske tilpasset din hudtype og din huds tilstand, øjenpleje, creme og serum, beskyttende Spf 40 og et friskt pust af Vitamin C Moisture Mist og en afsluttende vejledning i produkter og pleje hvor der er taget udgangspunkt i hudanalysen.

Behandlingen indeholder: Dobbeltafrensning, Enzympeeling, Dybderens, Fugtgivende maske og Bodylotion.