GELE | AKRYL NEGLE

Ikke alle er født med flotte, stærke og velplejede negle, men det kan du opnå hos Sundhed Syd.

Selvom neglene er en lille del af kroppen, er det ofte noget, andre lægger mærke til. Det er med til at danne et indtryk af, hvem man er og siger meget om en person hvis man har korte, nedbidte negle. Derimod, siger det en helt anden ting, hvis man har flotte velplejede negle.

Hos Sundhed Syd har vi et stort udvalg af kunstige negle, hvor du kan få negle, der passer til lige præcis din stil og dit udseende.

Hos Sundhed Syd anvender vi kun produkter fra CND™ som er verdens største udbyder af produkter og uddannelse til den professionelle neglebranche, og mærket kendetegnes ved innovation samt høj kvalitet i produkter og uddannelse.

Vi tilbyder både gele- og akryl negle men valget af produkt, er bestemt af, hvilken type negl du har fra naturens side. Men uanset produktvalg, kan vi både lave det naturlige look eller med farve og glimmer.
Du kan også vælge at få forstærkning af dine egne negle.

Har du spørgsmål til, hvilken behandling eller hvilken form for kunstige negle du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os på 74 43 43 00 eller på sundhedsyd@sundhedsyd-aps.dk.