was successfully added to your cart.

Kurv

Mørke pletter, skjolder og plamager?

By september 25, 2019Nyheder

Pigmentpletter ?
Pigmentpletter kan forekomme i flere forskellige størrelser og steder, men som de fleste oplever ved læberne, panden og på kinderne.
Pletterne giver et plettet udseende, ujævn og beskidt udtryk.

Pigmentforandringerne kan skyldes både sol og et øget østrogen niveau i forbindelse med graviditet eller p-piller. Nogle oplever også mørke pletter efter en periode med acne hvor urenhederne har skabt mørke ar.
Nogle oplever at det efter en graviditet forsvinder af sig selv men sådan er det ikke altid og derfor sætter vi fokus på hvad du selv kan gøre.


Hvad er pigmentforandringer?
Ganske enkelt er det en overproduktion af melanin i huden.
Cellerne i huden, kaldet Melanocytterne, producerer melanin for at beskytte og advare kroppen mod sollys og for at absorbere lyset til de steder hvor det skal bruges til at danne D-vitamin.
Sker det så en skade i form af overeksponering af sol eller øget østrogen niveau bliver de små “fabrikker” i cellerne ødelagt og over producerer derefter melanin og “levere” det i hudens som plamager i stedet for at sprede det jævnt ud.
Den skade bliver en omkodning for de fremtidige celler og tilstanden bliver permanent.


Hvad kan du selv gøre?

Anvend ALTID solcreme, hver dag, året rundt.
På den måde stimulere det ikke produktionen på samme måde og du kan begrænse de mørke plamager og nye skader.
Derudover skal du anvende en hudpleje serie, som er skræddersyet til en hyperpigmenteret hud.
I disse produkter findes aktive ingredienser, som på en sund måde blegner de mørke plamager og beroligere melanocytterne, så de ikke overproducere unødigt.
Ansigtsbehandlinger i et forløb af 4 uger i mellem hver behandling er super supplement til en kickstart og hurtigere resultatskabende effekt på hyperpigmenteret hud. Dog skal det nævnes at en hyperpigmenteret hud kræver utrolig meget tålmodighed og hjemmepleje. Ikke dermed sagt 1000 produkter, men at man er vedholden. Tilstanden er oftest permanent når skaden er sket og derfor hvis man ikke selv vedligeholder processen fra ansigtsbehandlingen med hjemmepleje produkter, så vil huden “falde tilbage” til det du som udgangspunkt kom med.Hos Sundhed Syd forhandler vi produkter skræddersyet til en hyperpigmenteret hud.
Skin brightening gel fra Kalahari, er et godt eksempel og er baseret på en effektiv blanding af antioxidanter som bremser årsagerne til uensartet hudtone og pigmentpletter. Den giver hurtigt huden et smukt, ensartet udseende.
Efter afrensning påføres en lille mængde Skin Brightening Gel lokalt på problemområdet eller i hele ansigtet, hvis der er udbredt hyperpigmentering. Derefter påføres fugtcreme SPF40 om morgenen og er det til natten afsluttes det med en natcreme.

Køb den her

 


Nimue, vores anden hudpleje serie, har en større produktserie, specifikt til den hyperpigmenteret hud.
Her fås både serum og dag/nat cremer som har en lysende effekt af de mørke områder samt beroligende effekt på den overproduktion i huden.

Du kan læse om Nimues produkter for hyperpigmenteret hud her

Akne hud
Next Post

Author Anne Sundhed Syd

More posts by Anne Sundhed Syd

Leave a Reply