was successfully added to your cart.

Kurv

Gode råd til din næste voksbehandling

By oktober 4, 2019Nyheder
Gode råd omkring voksning;
Inden voksbehandlingen skal du bruge en en skrub, særligt på det område du ønsker at få vokset.
På den måde får du det bedste resultat; Vi får alle hårene ud og undgår at hårene knækker.
Hårene fjernes ved roden med en voksbehandling og behandlingen holder derfor ca. 3-6 uger, inden hårene igen når deres fulde længde.
Men der skal tages højde for at hårene har forskellige vækstfaser. Hårene har en såkaldt hvilefase og du har inden din første voksbehandling ikke barberet dig med et fast interval.
Når hårene ikke har samme vækstcyklus, oplever nogen at få uger efter en behandling, at kunne mærke/se hår i det vokset område.
Disse hår forveksles ofte med de hår, der allerede er blevet fjernet ved den sidste behandling – derfor kan resultatet opleves utilfredstillende.
Men da hårene har deres egen vækstcyklus, så er disse nye hår blot nogle, der ikke var vokset op til hudens overflade ved den tidligere voksbehandling.
For at få hårene til at vokse i nogenlunde samme cyklus på sigt, så anbefales det at blive vokset hver 4. uge. På den måde svækkes hårsækken hver gang, for til sidst at kollapse og derved kommer der mindre og mindre hår. WE LIKE!
Men går det 5-6 uger i mellem behandlingerne, når hårsækken at blive stærk igen. Ikke kraftigere end da du startede, men bare tilbage til udgangspunktet. Og det er jo meningen at vi skal svække håret, for til sidst at få mindre hår.
Imellem behandlingerne anbefales det at skrubbe huden 2 gange i ugen og bruge fugtighedslotion hver dag. En velfugtet hud gør det nemmere for håret at trænge op igennem huden og derved kan vi i behandlingen få så mange hår som muligt med af.

Author Anne Sundhed Syd

More posts by Anne Sundhed Syd

Leave a Reply