was successfully added to your cart.

Kurv

Find den rigtige foundation

By oktober 14, 2019Nyheder

Vi vil gerne fremhæve med læbestift, eyeliner eller øjenskygge, men med foundations er det lidt anderledes. -Den er for at dække og gøre huden mere ensartet.

For et naturligt resultat med foundation skal du vælge en foundation, der passer til din hudtype. Herunder farven som gerne skal smelte sammen med din hudtone.

Når du skal finde den rigtige farve og hvis din foundation skal se naturlig ud, så er det altafgørende, at du vælger den rigtige farve. Måden hvorpå du kan teste din foundation er ved at påføre din foundation fra kinden og ned ad halsen. Hvis farven matcher din hud hele vejen ned af halsen også er det den rigtige farve du har valgt.

Husk at det ikke er din foundation der skal give dig kulør men din bronzer eller blush. Foundations skal kun “jævne” huden.
Er du i tvivl om hvilken er den rigtige til dig er du selvfølgelig altid velkommen hos os, så hjælper vi dig til at finde det perfekte match!

Mii makeup har et bredt udvalg af mineral foundations, der passer til forskellige hudtyper og hudtoner. Mineral foundations er lavet på naturlige mineraler og tilstopper ikke porerne.

For at få din foundation til at holde hele dagen, er det vigtigt at bruge den rigtige primer.

Smoothing Face Prep Primer udglatter eventuelle ujævnheder i huden.

Køb den her

Hvis du har tør hud, har du nok oplevet at din foundation klumper sig sammen i de tørre pletter og områder. Og det giver bare et endnu mere ujævnt resultat.

Til den tørre hud er det bedst at undgår pudderbaserede foundations, der vil få din hud til at virke endnu mere tør.

Vælg derimod en flydende foundation med fugtgivende egenskaber. For en medium dækning anbefales Flawless Face Base og for en heldækkende foundation anbefales Absolute Face Base.

Køb din foundation her

Hvis din hud føles tør i løbet af dagen, så kan du med en fugtende Supercharged Setting Mist give din hud et pift af fugt og får din makeup til at virke frisk igen.

Du kan have dine ansigtsmist stående på skrivebordet på arbejdet eller have den med i tasken.

Den dufter FANTASTISK i øvrigt !

Køb den her

Er du ikke til flydende foundations, kan du bruge en løs mineral foundation, der passer til alle hudtyper og er let at arbejde ind i huden med en børste.

Loose foundations giver dig en medium til fuld dækning. Her kan du også stadig påføre din ansigtsmist over.

Køb den her

Hvis du har en tendens til at fedte i T-zonen (hen over panden og ned ad næse og hage) er den matterende Mineral Perfecting Pressed Powder god til dig.

Den kan påføres ovenpå din foundation i løbet af dagen og absorbere den olieret overflade.

Køb den her