Eye Lash Extensions

Med Single Lash påsættes én extensions forsigtigt én efter én, udvalgt efter længde og tykkelse på hver af dine egne vipper.
Det sker imens du ligger på briksen med lukkede øjne under en dyne eller tæppe med blid musik i baggrunden, og den kombination er som oftest en god anledning til en lille lur.

Eyelash extensions er en holdbar løsning, men vi anbefaler at du først bestiller tid til denne behandling, når du har gjort op med dig selv, at dette er en investering, der skal holdes ved lige og plejes.

For det bedste resultat:
– Ingen badning, solarium eller sauna i de første 48 timer efter påsætning.
– Lange bade kan mindske holdbarheden af vipperne.
– Tør øjnene forsigtigt efter bad.
– Anvend ikke vippebukker eller mascara på dine extensions.
– Husk at rense vipperne og hele øjenområdet med en Eyelash Shampoo. (Kan købes i klinikken)
– Make-up fjerner med olie omkring øjnene frarådes, da dette kan opløse limen.
– Vi anbefaler at vipperne skal plejes hver dag med en Sanzi EyeLash serum som styrker og forlænger dine egne vipper. (Kan købes i klinikken)
– Vi anbefaler også Sanzi Conditioner, som tilfører pleje og nærring til dine naturlige vipper, og som giver det bedste og mest holdbare resultat. (Kan købes i klinikken)
– Mange skal bruge tid til at vænne sig til lange vipper og nogle gnider sig i øjnene om natten den første tid, og derfor er det vigtigt at være opmærksom på dette fremadrettet, for at får din påsætning til at holde længere tid.
– Husk på, at ca. 10 % af dine egne vipper fornys hver måned. Dette betyder derfor, at nogle af de vipper, hvor dine extensions sidder, vil falde af.
– Nogle personer udskiller mere fedt fra huden end andre, hvorfor holdbarheden kan variere, da fedt og olie opløser limen.
– Dine vipper skal være rene når du kommer til klinikken. Du skal have fjernet din makeup omkring øjnene, så dine vipper er klar til påsætning, da make-up rester på vipperne nedsætter holdbarheden markant.

Ved opfyldnings behandlinger kan disse kun bookes, hvis vipperne er lavet hos Sundhed Syd og IKKE af en anden klinik.

Fjernelse af eyelash extensions. Vi tilbyder at fjerne dine vipper gratis, hvis du efter behandling forudbetaler for nyt sæt. Forsøg ikke at fjerne eyelash extensions selv. Vi har en limopløsningsgel, der hurtigt og skånsomt fjerner dem.

Aldersgrænse min. 18 år.

Dine vipper skal være rene når du kommer til klinikken. Du skal have fjernet din makeup omkring øjnene så dine vipper er klar til påsætning da make-up rester på vipperne nedsætter holdbarheden markant.

Aldersgrænse min. 18 år.

Ved en lille opfyldning, bookes hvis du i forvejen har single lashes på lavet hos Sundhed Syd og der max har været gået 2 uger siden påsætning eller sidste opfyldning.

Ved opfyldnings behandlinger, kan disse kun bookes hvis vipperne er lavet hos Sundhed Syd og IKKE af en anden klinik.

Ved en stor opfyldning, bookes hvis du i forvejen har single lashes på lavet hos Sundhed Syd og der max har været gået 4 uger siden påsætning eller sidste opfyldning.
Ved opfyldnings behandlinger, kan disse kun bookes hvis vipperne er lavet hos Sundhed Syd og IKKE af en anden klinik.

Fjernelse af eyelash extensions. Vi tilbyder at fjerne dine vipper gratis, hvis du efter behandling forudbetaler for nyt sæt. Forsøg ikke at fjerne eyelash extensions selv. Vi har en limopløsningsgel der hurtigt og skånsomt fjerner dem.