ANSIGTSBEHANDLING | PHYTOMER

Ansigtsbehandling hos kosmetologen
Hos Sundhed Syd ønsker vi at gøre et kosmetolog besøg til en dejlig oplevelse, hvor klinikkens kosmetologer tager udgangspunkt i din huds aktuelle behov og tilstand. De vil altid give dig en personlig og professionel vejledning.
Phytomer har i løbet af de sidste 40 år været frontløber indenfor hudpleje og har brugt marine bioteknologien til udvikling af unikke, naturlige og ultra-effektive og aktive ingredienser. På laboratoriet i Saint-Malo har en gruppe af bioeksperter med speciale i hudlidelser opfundet fremtidens hudpleje.
De udvikler produkter, der er miljøvenlige, effektive og behagelige at bruge.

40 års research
Research teamet har opdaget de mest effektive marine ingredienser og udvikler hidtil usete metoder for dyrkning af alger på reb i laboratoriet med de reneste naturingredienser uden at beskadige havet. Det er meget vigtigt, nærmest altafgørende for Phytomer, at bevare marine biodiversiteten så meget som muligt.
Takket være Phytomer´s ikke-forurenende kemi, producerer mikroorganismerne selv ingredienserne uden tilsætning af syntetiske produkter.

Du kan også læse mere om vores andre ansigtsbehandlinger fra:
Nimue her
Kalahari her

Vil du gerne have hjælp til at finde de rette produkter eller den rette behandling. Har du også oplevet at købe et dyrt, lovprist produkt til din hud, blot for at konstatere, at det ingen virkning havde?

Derfor tilbyder vi dig en grundig hudanalyse som giver dig mulighed for at få et helhedsbillede af din huds tilstand. Med en hudanalyse får du svar på hvilken pleje netop din hud har brug for.

Oplever du en specifik problemstilling med din hud, tager vi altid udgangspunkt i den, og efter vi har foretaget hudanalysen, får du grundig vejledning i, hvordan du skal tackle din problemstilling.

En hudanalyse hos Sundhed Syd er gratis, hvis du køber den i forbindelse med en ansigtsbehandling.

Hudanalysen er også gratis ved køb over kr. 500,- af vores lækre og veldokumenterede produkter med hjem efter analysen.

Ønsker du blot at få hudanalysen og den efterfølgende vejledning, koster det kun 200 kroner. Analyse og vejledning tager 30 minutter.

Nøgleordene for denne behandling er bekæmpelse af forurening, stresset hud og mere glød!
Med denne behandling kan du nyde en afslappende og effektiv behandling hvor vi fylder huden med fugt og næring og bekæmper de problemer huden har i forbindelse med forurening og stress.
Behandlingen startes med Marine Mist, huden afrenses og peeles. Derefter fjernes affaldsstoffer og urenheder med varmemaske og masken fylder huden op med fugt og tilfører glød og behandlingen afsluttes med serum og creme.

Nøgleordet for denne behandling er Anti-age!
Med denne behandling kan du nyde en afslappende og effektiv behandling hvor vi genskaber huden ved at udfylde linjer.
Behandlingen startes med Marine Mist, huden afrenses og peeles. Derefter fjernes affaldsstoffer og urenheder med varmemaske og masken booster huden og stimulerer hudens celleaktivitet. Huden fyldes op med fugt og tilfører glød og behandlingen afsluttes med serum og creme.

Nøgleordene for denne behandling er fugtboost, næring og smidighed.
Behandlingen er perfekt til den tørre hud, som ønsker smidigheden tilbage. Behandlingen startes med Marine Mist, huden afrenses og peeles. Derefter fjernes affaldsstoffer og urenheder med varmemaske, og masken giver et fugtboost og har en nærende effekt samt reparerende aktion på hudens beskyttende barriere. Behandlingen afsluttes med serum og creme.

Nøgleordene for denne behandling er bekæmpelse og genopbygning af sart hud.
Behandlingen startes med Marine Mist, huden afrenses og peeles. Masken giver ro, reducerer rødme, beroliger irritationer og forbedrer hudens evne til at modvirke sensitivitet og rødmen fremadrettet.
Behandlingen afsluttes med serum og creme.

Nøgleordene for denne behandling er bekæmpelse af uren og fedtet hud!
Med denne behandling kan du nyde en afslappende og effektiv behandling hvor vi renser huden i dybden. Efterlader huden mere matteret, sund, ren og frisk.
Behandlingen startes med Marine Mist, huden afrenses og peeles. Derefter fjernes affaldsstoffer og urenheder med varmemaske og masken renser i dybden. Behandlingen afsluttes med serum og creme.

Denne afslappende rygbehandling komplementerer enhver Phytomer ansigtsbehandling. En behandling som er Phytomer´s eget signatur. Behandlingen øger afslapningen med massage medens huden remineraliseres og afgiftes ved hjælp af en rygmaske.

Denne afslappende rygbehandling komplementerer enhver Phytomer ansigtsbehandling. En behandling som er Phytomer´s eget signatur. Behandlingen øger afslapningen, og huden remineraliseres og afgiftes.