ANSIGTSBEHANDLING | KALAHARI

Ansigtsbehandling hos kosmetologen

Kalahari er en banebrydende serie. En naturlig serie til ansigtsbehandlinger og hudplejeprodukter.

Kalahari serien er en autentisk afrikansk oplevelse indpakket i smukke bæredygtige emballager.

Kalahari anvender en høj kvalitet af et væld af naturlige, botaniske ingredienser som sikre førsteklasses hudplejeprodukter der plejer og genopbygger din hud.

En målrettet serie med effektive behandlingsmuligheder og  hudpleje produkter til hjemmebrug.

Kalahari er et originalt brand der kombinerer den nyeste viden om avanceret hudplejeteknologi med autentiske, afrikanske opskrifter fra ørkenens indfødte folk.

Kalahari er mere end det:
– Kalahari insisterer på at støtte en lang række non-profit organisationer til gavn for farmere og befolkningen i Kalahari´s ørken.
– Kalahari´s høje standarder sikrer, at der bliver taget vare på Afrikas skrøbelige økosystemer.
– Kalahari samarbejder kun med anerkendte Phyto-Trade organisationer og certificerede leverandører. De høje standarder sikrer, at passe på Afrikas skrøbelige økosystemer.

Du kan også læse mere om vores andre ansigtsbehandlinger fra:
Nimue her

Vil du gerne have hjælp til at finde de rette produkter eller den rette behandling. Har du også oplevet at købe et dyrt og lovprist produkt til din hud, blot for at konstatere, at det ingen virkning havde?

Derfor tilbyder vi dig en grundig hudanalyse, som giver dig mulighed for at få et helhedsbillede af din huds tilstand. Med en hudanalyse får du svar på, hvilken pleje netop din hud har brug for.
Oplever du en specifik problemstilling med din hud, tager vi altid udgangspunkt i den, og efter vi har foretaget hudanalysen, får du grundig vejledning i, hvordan du skal tackle din problemstilling.
En hudanalyse hos Sundhed Syd er gratis, hvis du køber den i forbindelse med en ansigtsbehandling.
Hudanalysen er også gratis ved køb for over kr. 500,- af vores lækre og veldokumenterede produkter.
Ønsker du blot at få hudanalysen og den efterfølgende vejledning, koster det kun 200 kroner. Analyse og vejledning tager 30 minutter.

Denne ansigtsbehandling er en perfekt behandling til at tilføre en masse fugt, næring og pleje, så huden efterlades blød og med en sund udstråling.

Behandlingen inkluderer dobbelt afrensning, peeling, maske og afsluttes med serum, cremer og øjencreme.
Vi skræddersyer naturligvis behandlingen til netop din hud.

Denne ansigtsbehandling sikrer din hud det mest essentielle for at opretholde en sund hud.
Behandlingen består af en dobbelt afrensning, peeling, massage af ansigt, en dybdegående pleje i form af maske og afsluttes med serum, cremer og øjencreme.
Vi skræddersyer naturligvis behandlingen til netop din hud.

Denne ansigtsbehandling indeholder frugtsyre som giver huden en synlig opstramning, lysnende og foryngende effekt.

Behandlingen består af en dobbelt afrensning, peeling, frugtsyre maske, en dybdegående pleje i form af maske som skræddersyes til din hudtype og afsluttes med serum, cremer og øjencreme.

Denne “Askepot” behandling er en effektiv frugtsyrebehandling som øjeblikkeligt giver huden udstråling og en smuk, glat hudoverflade. Perfekt før store begivenheder/fester, hvor huden skal stråle og makeuppen skal ligge perfekt!

Denne Detox behandling er en dybderensende behandling som effektivt renser urenheder, tilstoppede porer og fjerner døde, uønskede hudceller.

Masken består af rent aktiveret kul som absorberer giftstoffer, bakterier og forurenede partikler fra huden. Sammen med botaniske marine ekstrakter fra planteingredienser som Jericho Rosen, giver masken også huden en fugtgivende effekt.

Huden vil føles mat, klar og vel-eksfolieret.

En opstrammende, fugtgivende og beroligende behandling til hals og brystkassen.

Behandlingen indeholder: Dobbeltafrensning, Enzympeeling, Dybderens, Fugtgivende maske og Bodylotion.